Aurskog

Romerike Bredbånd bygger ut Aurskog med fiber!

Bestill i dag

Nå bygger vi ut fiber på Aurskog.

Romerike Bredbånd er godt i gang med utbygging av fiber.

Utbyggingen av byggetrinn 1, nord for veien over Aursmoen fra Nordjordet til 07, startet med hovedlinjene i mars 2017 og avsluttes i løpet av våren 2018.

Byggetrinn 2, som er Linåkermoen 1 og Myrvold, blir prosjektert nå. Førstnevnte er klar så snart kommunen er ferdig med asfaltering – siste nytt er at dette skjer når det er bart og telen er borte.

Videre så skal vi også erstatte resten av antennelaget i Aurskog med fiber, så Linåkermoen 2, Bogstadmyra, Trampen, Haugfeltene og Haugkroken kommer etter hvert. Ingenting er berammet her ennå.

Det er Romerike Bredbånd som tar imot bestillinger og svarer på spørsmål knyttet til utbyggingen.

Prosjektering og utbygging gjøres av Ingeniør Hagen AS. Det er Romerike Bredbånd som leverer internett, TV fra GET og andre tjenester i nettet når det er ferdig.

Som et spesialtilbud tilbyr vi 100mbit til kun 499,- per måned i 12mnd!

Get TV koster 399,- per måned de første 12 månedene. Get Start gir deg full valgfrihet til å velge dine favorittkanaler.

Du kan også velge inn Alt av norsk fotball samt HBO Nordic sitt innhold inn i ditt abonnement.

Du kan se Get TV på nettbrett, PC,mobil eller Apple TV.

Arve, Charlotte og Lars er klare til å ta imot spørsmål og bestillinger, ikke nøl med å kontakte oss. De fleste av dere har vi allerede prata med på telefon.

Etableringspris:
Kr. 3 990,- for eksisterende kunder av oss (per 01.01.18)
Kr. 5 990,- for andre

Velkommen til et liv med lynrask fiber

Med fiber får du bredbånd med lysets hastighet. Det gir deg og din husstand mange fordeler, både i dag og i fremtiden. Vi bruker i dag internett mer og mer. Hvert eneste år øker samfunnets bruk av data over internett med 50%. Slik har det vært siden 80-tallet, og denne økningen fortsetter inn i fremtiden. Fibernettet dekker dagens og fremtidens behov for digitale tjenester.

Hvorfor skal jeg skaffe meg fiber?

• Gir deg lynraskt bredbånd.

• Se film og TV over internett i høy kvalitet.

• Alle i en husstand kan bruke internett samtidig.

• Send og motta data i samme hastighet.

• Ingen begrensning på databruk.

• Gir økt verdi til din bolig.

• Fremtidsrettet teknologi.

Hva venter du på?

I prisen er det inkludert nødvendig utstyr for standard TV og nett montert på enkleste måte til ett punkt i din bolig. All intern kabling er vanlig nettverkskabel. Det er med trådløs ruter i installasjonen. Avtalen har en avtale– og bindingstid på 12 måneder.

Bestill i dag!