Blaker

Romerike Bredbånd bygger ut Blaker med fiber!

Bestill i dag

Nå bygger vi ut fiber på Blaker.

Romerike Bredbånd bygger ut Blaker sentrum med fiber! Utbyggingen avsluttes i slutten av 2018. Det er Romerike Bredbånd som tar imot bestillinger og svarer på spørsmål knyttet til utbyggingen. Prosjektering og utbygging gjøres av Ing. Hagen AS. Det er Romerike Bredbånd som leverer internett, TV fra GET og andre tjenester i nettet når det er ferdig.

Så snart det er ferdigstilt vil det gamle kabelanlegget skrus av, så dersom du ikke ønsker vårt tilbud må du ordne deg med en annen måte for å fortsette å ha TV og/eller internett.

Som et spesialtilbud tilbyr vi 100mbit til kun 499,- per måned i 12mnd!

TV koster fra 449,- per måned for standard pakke med 50 kanaler, TV på nettbrett og mobil. Egne priser for andre hastigheter, opptaksboks, ekstra bokser for rom nummer 2 osv. Arve og Lars er klare til å ta imot spørsmål og bestillinger, ikke nøl med å kontakte oss.

 

Etableringspris:
Kr. 5 990,-

Velkommen til et liv med lynrask fiber

Med fiber får du bredbånd med lysets hastighet. Det gir deg og din husstand mange fordeler, både i dag og i fremtiden. Vi bruker i dag internett mer og mer. Hvert eneste år øker samfunnets bruk av data over internett med 50%. Slik har det vært siden 80-tallet, og denne økningen fortsetter inn i fremtiden. Fibernettet dekker dagens og fremtidens behov for digitale tjenester.

Hvorfor skal jeg skaffe meg fiber?

• Gir deg lynraskt bredbånd.

• Se film og TV over internett i høy kvalitet.

• Alle i en husstand kan bruke internett samtidig.

• Send og motta data i samme hastighet.

• Ingen begrensning på databruk.

• Gir økt verdi til din bolig.

• Fremtidsrettet teknologi.

Hva venter du på?

I prisen er det inkludert nødvendig utstyr for standard TV og nett montert på enkleste måte til ett punkt i din bolig. All intern kabling er vanlig nettverkskabel. Det er med trådløs ruter i installasjonen. Avtalen har en avtale– og bindingstid på 12 måneder.

Bestill i dag!